GYIK

  • Mennyibe kerül a szállítás? 
A szállítás díja: Az áru értékének 10%-a, minimum 8.000 maximum 19.999 Ft.
200.000 Ft feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes.
 
3 példa:
a. a bútor értéke 45. 000Ft, így a szállítás díja 10%-al számolva 4.500 Ft lenne, de minimum 8.000 Ft-t kell fizetni
b. a bútor értéke 89.000 Ft, ebben az esetben a 10% marad , tehát a szállítás díja 8.900 Ft
c. a bútor értéke 199.990 Ft, itt a 10%  szállítási díj 19.999 Ft 
d. a bútor értéke 200.000 Ft vagy a feletti: a szállítási díj 0 Ft
 
  • Behozzák e a bútort a családi házba?
A bútor szállítási díja megrendelő címének utcai bejáratáig szól.  Az utcáról a családi ház udvarára történő bevitel 6.000 Ft-ba kerül -bútoronként-, a bejárati ajtón belülre történő bevitelre a szállító kollégákat kell megkérni. 
 
  • Behozzák e a bútort a lakásba?
A bútor szállítási díja megrendelő címének utcai bejáratáig szól. Az utcáról a lakótömb/ház földszintjére 6.000 Ft-ért szállítjuk be a bútort. Emeletre történő felvitel 1.500 Ft-ba kerül szintenként és bútorokként, a földszintre történő szállítási díj felett.. Az emeletre, gyalogosan történő szállításhoz kéjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.  A bejárati ajtón belülre történő bevitelre a szállító kollégákat kell megkérni.  
 
  • Mennyi időn belül szállítják ki a bútoromat? 
A szállítási idő gyártói kapacitástól függően 1-6 hét, bizonyos kárpitozott termékek esetében 1-12 hét, de igyekszünk a lehető leghamarabb az új bútorát otthonába eljuttatni! A megrendelés után, 1-2 napon belül , telefonon felvesszük Önnel a kapcsolatot!
 
  • Ha több bútort vásárolok akkor mindegyik esetében felszámolják a szállítási díjat?
Nem! Csak a legnagyobb értékű bútor szállítási díját számoljuk fel a kalkulátor képletei alapján, az  ÁRBAN alacsonyabb ÉRTÉKŰ összes bútor SZÁLLÍTÁSI DÍJA INGYENES, egy megrendelésen belül. Ha a rendelés összértéke eléri a 200.000 Ft-t, akkor a szállítás INGYENES.
 
  • Milyen módokon tudom kifizetni a terméket?
Négy fizetési mód lehetséges:
 
1. ÁTUTALÁS
előre elutalja a vételárat Somabútor Kft. weboldalán megadott bankszámla számra. A közlemény rovatba kérjük tüntesse fel a vevő nevét és címét!A számlát szállításkor kapja meg.
 
2. UTÁNVÉT KÉSZPÉNZZEL
Az áru átvételekor számla ellenében, az áru átadójának fizet.
 
3. UTÁNVÉT BANKKÁRTYÁVAL
Minden futárunknál van KÁRTYALEOLVASÓ POS terminál, amelyen ugyanúgy fizetheti a vételárat, mint a boltban vásárláskor. ARRA KELL FIGYELNI, HOGY A NAPI LIMIT TEGYE LEHETŐVÉ  a nagyobb összegű kártyás fizetést, amit érdemes a netbankban, illetve személyesen a bankban ellenőrizni!
 
4. BANKKÁRTYÁVAL VIRTUÁLIS POS-on keresztül.
Ezt a fizetési módot otthonról, kényelmesen a foteljából intézheti, somabutor.hu weboldalon keresztül. A számlát díjbekérő után elektronikusan kapja meg.A számlát az áru átadásakor kapja meg.
 
5. CETELEM ÁRUHITEL IGÉNYBEVÉTELÉVEL.
A Magyar Cetelem Bank által nyújtott online áruhitel felvételével, amit otthonról, a somabutor.hu oldalról a cetelem bankhoz átirányítva tehet meg.
 
  • Mi van akkor, ha megakad a kártyás fizetés?
A szállító munkatársnál lévő POS terminál hátulján lévő telefonszámon fel kell hívni a bank ügyfélszolgálatát , és ők tájékoztatást adnak a teendőkkel kapcsolatban.
 
  • Ha az akciós termék akció lejártáig nem érkezik meg, akkor többet fizetek?
Nem! Önnek a megrendelés időpontjában érvényes árat fogjuk kiszámlázni!
Az interneten és telefonon történő vásárlás esetén a vevőt megilleti a vásárlástól való elállás joga. A vevő a termék átvételét követő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Az elállás közlésétől számított 14 napon belül köteles visszajuttatni a terméket (saját költségen) a távollévők között kötött szerződésekről szóló 19/2014. (IV.29) Kormányrendelet szerint.
Ezt az igényét jelezheti e-mail üzenetben, vagy postai úton.
 
  • Meddig állhatok el a vásárlástól?
Az interneten és telefonon történő vásárlás esetén a vevőt megilleti a vásárlástól való elállás joga. A vevő a termék átvételét követő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Az elállás közlésétől számított 14 napon belül köteles visszajuttatni a terméket (saját költségen) a távollévők között kötött szerződésekről szóló 19/2014. (IV.29) Kormányrendelet szerint.
Ezt az igényét jelezheti e-mail üzenetben, vagy postai úton.
 
  • Kapok e segítséget a szállításban a webáruhaztól arra az esetre, ha vissza akarom küldeni elállás esetén a terméket?
Igen.
Elállása esetén a megrendelt terméket köteles elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül a Vállalkozásnak visszaküldeni. Ha igényli, akkor 200 Ft/km áron vállaljuk a visszaszállítást.
 
 

Cetelem Online Áruhitel